CIO Masterclasses
CIO Masterclasses

Over CIO Masterclasses

De Masterclasses behandelen de vier belangrijkste veranderdomeinen: strategie, politiek, relatie en het veranderproject. Zij helpen u om in positie te komen om een beter gesprek te voeren met het leiderschapsniveau in uw organisatie. Ook reiken deze Masterclasses handvatten aan voor verandering van gedrag en mindset van betrokkenen in organisaties. IT gedreven verandering is immers alleen succesvol wanneer de strategische rol van IT wordt herkend door iedereen. Deze Masterclasses helpen u om dat te bereiken.

De leergang is gericht op IT leiderschap, CIO’s en gerelateerd management, veranderaars en alle andere toppers die zich realiseren hoe belangrijk de strategische IT veranderingen zijn. 

De masterclasses zijn als gehele leergang te volgen (wij bevelen dit zeker aan!) of als afzonderlijke dagen af te nemen.

Key take aways:

  • U krijgt de nieuwste inzichten uit theorie en praktijk over veranderen
  • U maakt een vertaalslag naar uw eigen organisatie
  • U bouwt een nieuw netwerk op van collega’s in andere organisaties
  • U vergroot uw effectiviteit in het realiseren van uw IT-agenda
  • U vergroot de slaagkans van IT-gedreven innovatie

Partners CIO Masterclasses

NextProfessionals
NEXT PROFESSIONALS specialiseert zich als dienstverlener op Business Intelligence, Data Analytics, Dashboards, Digital en IT Ontwikkeling. Wij werken ondermeer met tools als Microsoft, SAP, Java en Open Source.

Ons team bestaat uit mensen bij wie Plezier, Vrijheid, Vakmanschap, Liefde voor het vak, Ondernemen en Ontwikkelen en Delen van kennis voorop staan. Wij zijn ervan overtuigd dat we daarmee het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en onze collega's realiseren.
 
Natuurlijk blijven wij ons binnen onze vakgebieden ontwikkelen, maar vinden het daarnaast ook erg leuk om binnen onze NEXT ACADEMY, aanstormende  talenten op te leiden en te laten delen in onze kennis en ervaringen. De vakmensen van zometeen dus! Dat doen we in samenwerking met onze opdrachtgevers door middel van stageplaatsen en projecten.Wij vinden dat goed voor ons bedrijf, onze collega's, maar we voelen ook de noodzaak dat Nederland tot in de verre toekomst goede vakmensen nodig heeft.

Bekijk de website

 

SIOO Opleidingen
Sioo maakt mensen en organisaties wendbaarder, door ze te laten ontdekken hoe je organisatie- en veranderingsprocessen kundig en krachtig kunt realiseren.

Sioo is dé interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen. Sioo is in 1958 opgericht door acht Nederlandse universiteiten. Dat gebeurde mede op initiatief van de organisatieadvieswereld. Het instituut maakt leertrajecten op maat. Tegelijkertijd is Sioo een platform dat het relatief jonge vak van verandermanagement en organisatiekunde verder helpt ontwikkelen.

Bekijk de website