CIO Masterclasses
CIO Masterclasses
NextProfessionals is partner van CIO Masterclasses

NextProfessionals

NEXT PROFESSIONALS specialiseert zich als moderne en vernieuwende IT dienstverlener op Business Intelligence, Data Analytics, Dashboards, Digital en IT Ontwikkeling. Wij werken ondermeer met tools als Microsoft, SAP, Java en Open Source.

Ons team bestaat uit mensen bij wie Plezier, Vrijheid, Vakmanschap, Liefde voor het vak, Ondernemen en Ontwikkelen en Delen van kennis voorop staan. Wij zijn ervan overtuigd dat we daarmee het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en onze collega's realiseren.
 
Natuurlijk blijven wij ons binnen onze vakgebieden ontwikkelen, maar vinden het daarnaast ook erg leuk om binnen onze NEXT ACADEMY, aanstormende  talenten op te leiden en te laten delen in onze kennis en ervaringen. De vakmensen van zometeen dus! Dat doen we in samenwerking met onze opdrachtgevers door middel van stageplaatsen en projecten.Wij vinden dat goed voor ons bedrijf, onze collega's, maar we voelen ook de noodzaak dat Nederland tot in de verre toekomst goede vakmensen nodig heeft.


Bekijk de website »
SIOO is partner van CIO Masterclasses

SIOO

Sioo maakt mensen en organisaties wendbaarder, door ze te laten ontdekken hoe je organisatie- en veranderingsprocessen kundig en krachtig kunt realiseren.

Sioo is dé interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen. Sioo is in 1958 opgericht door acht Nederlandse universiteiten. Dat gebeurde mede op initiatief van de organisatieadvieswereld. Het instituut maakt leertrajecten op maat. Tegelijkertijd is Sioo een platform dat het relatief jonge vak van verandermanagement en organisatiekunde verder helpt ontwikkelen.


Bekijk de website »
CIO is partner van CIO Masterclasses

CIO

CIO.nl biedt hoogwaardige kwaliteit en inzetbaarheid van de informatie. CIO brengt zowel strategische als functionele informatie voor CIO’s over mogelijkheden en ontwikkelingen binnen ICT. Het gaat hierbij met name om topics die van belang zijn voor de bedrijfsvoering van organisaties. Daarnaast biedt CIO periodieke executive diners en masterclasses voor de doelgroep.

CIO.nl is er voor de CIO’s, het enige platform in Nederland dat zich richt op de hoogste ICT beslissers binnen het segment van organi-saties met meer dan 500 medewerkers. Met strategische en functionele informatie kun-nen CIO’s kennis opdoen over de moge-lijkheden en ontwikkelingen binnen de ICT die van groot belang zijn voor de bedrijfs-voering van hun organisatie.

 


Bekijk de website »